Read 7/11 by Caspar Eric Free Online


Ebook 7/11 by Caspar Eric read! Book Title: 7/11
The author of the book: Caspar Eric
Language: English
Date of issue: August 14th 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 6.83 MB
Edition: Gyldendal

Read full description of the books 7/11:

Kunsten i at kunne presse så mange popkultursreferencer som muligt i hvert digt. Det fungerede ofte helt vildt godt, da det nogle steder virkede ærligt og som noget man kunne relatere til. Andre gange var det bare pisse irriterende. Caspar Eric var generelt nogen gange pisse irriterende - Vi har fattet det. Du er cool og lytter til cool musik og ser fede indie film. Ironien og genialiteten er selvfølgelig at meget af det jo handler om netop at passe ind og det at skulle lide bestemte ting så man har noget at snakke om - men det var altså lidt for irriterende og konstrueret for at det fungerede godt.

Det blev også meget indelukket da det udelukkende handler om Eric og hans indre følelsesliv: Jeg ved ikke om jeg er så vild med den danske poesi trend om at skrive en personlig "rant" om noget og så bare indføre linebreaks og voila - du har et digt!

Read Ebooks by Caspar EricRead information about the author

Ebook 7/11 read Online! Caspar Eric er født i 1987 og har læst Litteraturvidenskab på Københavns Universitet.

I 2014 debuterede Caspar Eric som forfatter med poesi-udgivelsen ”7/11”. Det var med Caspar Erics egne ord en bog om at være ung i 2014, om popsamfundet og angsten for at blive outdated. Men det var også en bog om København, om kærlighed, om det, der er og sker lige nu. Og jeget i bogen ligner i udpræget grad Caspar Eric selv. Caspar Eric modtog desuden debutantprisen Munch Kristensens Kulturlegat 2015 på 50.000 kr. for ”7/11”.

”7/11” er Caspar Erics forfatterdebut i Danmark, men han har tidligere udgivet en mindre dobbeltdigtsamling på det norske forlag AFV Press. På samme forlag er udkommet yderligere to digtsamlinger af Caspar Eric i august 2014.

Senest har Caspar Eric udgivet langdigtet Nike (2015). I denne bog tager Caspar Eric udgangspunkt i sin egen Cerebrale Parese (dvs. spastisk lammelse) i en refleksion over, hvilken betydning det har at leve med et handicap i et samfund som vores. Med sin konfrontation af samfundets problematiske italesættelse af personer med handikap vakte Caspar Erics ”Nike” stor debat og omtale i medierne.

Fotograf: Viktoria Wendel Skousen, 2015


Ebooks PDF EpubAdd a comment to 7/11
Read EBOOK 7/11 by Caspar Eric Online free

Download PDF: 711.pdf 7/11 PDF