Read Het dal der beloften by Jean M. Auel Free Online


Ebook Het dal der beloften by Jean M. Auel read! Book Title: Het dal der beloften
The author of the book: Jean M. Auel
Language: English
Date of issue: 2011
ISBN: 9022999742
ISBN 13: 9789022999745
Format files: PDF
The size of the: 34.90 MB
Edition: AW Bruna

Read full description of the books Het dal der beloften:

De serie De Aardkinderen vertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. Jean Auels boeken hebben al miljoenen lezers meegevoerd naar de boeiende prehistorische wereld van Ayla en haar tijdgenoten.

Ayla en haar geliefde Jondalar weten dat zij voor elkaar bestemd zijn en verlangen naar een thuis. Ze nemen een moeilijk besluit om de stam van de Mamutiërs te verlaten en gaan op weg naar Jondalars eigen volk. Samen met Wolf en de paarden Whinney en Renner trekken ze de dwars over het Europese continent van 35.000 jaar geleden.
De reis door de prehistorische natuur is schitterend en opwindend, maar vol gevaren. En het is niet alleen de natuur die een bedreiging vormt. Zullen zij ooit Jondalars volk bereiken? Maar Ayla draagt het teken van de Grote Aardmoeder in zich, en haar bestemming gaat veel verder dan zij of Jondalar ooit kan vermoeden...

Read Ebooks by Jean M. AuelRead information about the author

Ebook Het dal der beloften read Online! Jean M. Auel, née Jean Marie Untinen is an American author best known for her Earth's Children books, a series of historical fiction novels set in prehistoric Europe that explores interactions of Cro-Magnon people with Neanderthals. As of 2010 her books have sold more than 45 million copies worldwide, in many translations.

Auel attended University of Portland, and earned an MBA in 1976. She received honorary degrees from her alma mater, as well as the University of Maine and the Mount Vernon College for Women. She and her husband, Ray Bernard Auel, have five children and live in Portland, Oregon.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Het dal der beloften
Read EBOOK Het dal der beloften by Jean M. Auel Online free

Download PDF: het-dal-der-beloften.pdf Het dal der beloften PDF