Read Omul căzător by Don DeLillo Free Online


Ebook Omul căzător by Don DeLillo read! Book Title: Omul căzător
The author of the book: Don DeLillo
Language: English
Date of issue: January 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 761 KB
Edition: Polirom

Read full description of the books Omul căzător:

Dupa ce iese acoperit de cenusa si de singele altora din Turnul de nord, Keith Neudecker hotaraste, aproape inconstient, ca singura lui sansa e sa se intoarca la familia pe care o lasase in urma, la lumea pe care o cunostea cel mai bine. Numai ca, dupa 11 septembrie 2001, totul s-a schimbat. Justin, fiul lui, se uita intruna cu binoclul pe cer, cu gindul la Bill Lawton (o versiune fictionala a lui Bin Laden) sau la vreun alt avion menit sa aduca distrugere. Sotia sa, Lianne, macinata de spaima, vede Islamul peste tot: in carti postale de la prieteni, in muzica vecinilor, in orice o inconjoara. Peste toti cei instrainati, care nu se mai recunosc pe ei insisi, planeaza figura artistului cunoscut sub numele de Omul cazator care, suspendat deasupra multimilor, le aminteste tuturor, iar si iar, imaginea inghetata in timp a supremei disperari, cea a oamenilor cazind din turnurile in flacari.

„Proza de calitate depinde de posibilitatea ei de a emana un adevar inca necunoscut, de a alege cea mai potrivita combinatie de realitate si magie si de a gasi proportia fericita de bine si rau… In romanul lui Don DeLillo, barbatii si femeile cad peste cititor fara plasa de siguranta, fara sprijinul comparatiei si al ironiei, fara ceva care sa le incetineasca prabusirea. Omul căzător nu este arta, nu e performance, ci este realitate, acea realitate care poarta in sine amintirile, duiosia si intelesul spatiului haotic dintre cer si pamint.” (The New York Times)

„Omul căzător reda cea mai limpede imagine a evenimentelor din ziua de 11 septembrie 2001.” (Newsweek)

„Nimeni inaintea lui DeLillo nu a aratat cum functioneaza legatura dintre terorist si cel care supravietuieste atacului.” (Literary Review)

Read Ebooks by Don DeLilloRead information about the author

Ebook Omul căzător read Online! Don DeLillo is an American author best known for his novels, which paint detailed portraits of American life in the late 20th and early 21st centuries. He currently lives outside of New York City.

Among the most influential American writers of the past decades, DeLillo has received, among author awards, a National Book Award (White Noise, 1985), a PEN/Faulkner Award (Mao II, 1991), and an American Book Award (Underworld, 1998).

DeLillo's sixteenth novel, Point Omega, was published in February, 2010.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Omul căzător
Read EBOOK Omul căzător by Don DeLillo Online free

Download PDF: omul-cztor.pdf Omul căzător PDF