Read V vrtincu romantike z lahkoživcem by Sarah MacLean Free Online


Ebook V vrtincu romantike z lahkoživcem by Sarah MacLean read! Book Title: V vrtincu romantike z lahkoživcem
The author of the book: Sarah MacLean
Language: English
Date of issue: 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Format files: PDF
The size of the: 24.45 MB
Edition: Učila International

Read full description of the books V vrtincu romantike z lahkoživcem:

Dama ne kadi cigar. Ne jezdi okobal. Ne sablja in ne prisostvuje dvobojem. Ne strelja s pištolo in nikoli ne karta v klubu za moške.
Lady Calpurnia Hartwell je od nekdaj spoštovala pravila, pravila, zaradi katerih je ostala neporočena – in več kot le rahlo nezadovoljna. In zato si je prisegla, da bo prekršila ta pravila in živela užitkov polno življenje, ki ga je pogrešala.
A da bi lahko preplesala vse plese in ukradla polnočni poljub, bi potrebovala voljnega pomočnika. Nekoga, ki se dobro spozna na kršenje pravil. Nekoga, kot je Gabriel Saint John, markiz Ralston – očarljiv in nevarno čeden ter tako zloglasnega slovesa, da se z njim lahko meri le njegov grešni nasmeh.
Če Callie ne bo previdna, bo prekršila najpomembnejše pravilo od vseh – to pravi, da se lahkoživci ne bi smeli nikoli brezmejno in brezupno zaljubiti …
Čutna in čustvena zgodba izpod peresa Sarah MacLean, ki nas zlahka popelje v romantično preteklost viktorijanske Anglije in nam predstavi njeno junakinjo, ki se v konservativni družbi stežka, a zanesljivo upira ustaljenim družbenim normam.

Read Ebooks by Sarah MacLeanRead information about the author

Ebook V vrtincu romantike z lahkoživcem read Online! New York Times, Washington Post & USA Today bestseller Sarah MacLean is the author of historical romance novels that have been translated into more than twenty languages, and winner of back-to-back RITA Awards for best historical romance from the Romance Writers of America.

Sarah is a leading advocate for the romance genre, speaking widely on its place at the nexus of gender and cultural studies. She is the author of a monthly column celebrating the best of the genre for the Washington Post. Her work in support of romance and the women who read it earned her a place on Jezebel.com's Sheroes list of 2014 and led Entertainment Weekly to call her "gracefully furious." Sarah lives in New York City with her husband and daughter.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to V vrtincu romantike z lahkoživcem
Read EBOOK V vrtincu romantike z lahkoživcem by Sarah MacLean Online free

Download PDF: v-vrtincu-romantike-z-lahkoivcem.pdf V vrtincu romantike z lahkoživcem PDF